Microsoft Outlook uitgebracht voor Android

Microsoft heeft voor Android vandaag de Microsoft Outlook app uitgebracht. De applicatie is geschikt voor zowel telefoons als voor tablets. Met de Microsoft Outlook app wil Microsoft de strijd aan gaan met de Gmail-app.

Microsoft Outlook Android

Microsoft Outlook voor Android

Vandaag heeft Microsoft de ‘Microsoft Outlook Preview’ app uitgebracht. Met deze applicatie kan je niet alleen de e-maildienst van Microsoft gebruiken, maar ook je Microsoft Exchange, Office 365, Yahoo Mail, iCloud en zelfs Gmail toevoegen. Hiermee lijkt het dus dat Microsoft met deze app de strijd aan wil gaan met Gmail, waar je ook meerdere diensten kunt koppelen.

Microsoft Outlook Android

Wanneer er een bijlage wordt meegestuurd in de mail kan het bestand direct opgeslagen worden in de Microsoft OneDrive of op Dropbox. Uiteraard is het ook mogelijk om de bestanden op te slaan op je apparaat.

Microsoft Outlook Android

Microsoft Outlook agenda

In Microsoft Outlook voor Android is naast de e-mail ook de agenda te raadplegen. Wanneer je een Google-account hebt ingesteld kan je daarbij ook de agenda-items synchroniseren met je Google Agenda.

Het betreft hier een Preview-versie van Microsoft Outlook. Dit is eigenlijk een andere benaming voor een beta-versie. Hierdoor zouden eventuele bugs kunnen opduiken. Omdat het gaat om een beta-versie horen de ontwikkelaars graag eventuele feedback op de app.

Microsoft Outlook for Android kan gratis gedownload worden via onderstaande button, uit de Play Store.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel