Microsoft Translator update brengt betere vertaalmogelijkheden

Microsoft Translator is een serieuze concurrent voor Google Translate die met elke update beter lijkt te worden. Deze keer voegt Microsoft veelgebruikte zinnen toe voor 50 talen, ook kun je de stem aanpassen van de computer. Maar de update brengt ook kleine verbeteringen met zich mee.

Microsoft Translator met nieuwe stem

Wie Microsoft Translator gebruikt voor wat vertaalwerk kan nieuwe functies ontdekken. In het instellingen-scherm is namelijk een optie opgenomen om de stem aan te passen. Hiermee verander je de computerstem die de vertalingen opleest. Nieuw is ook dat je alternatieve vertalingen kunt zien voor losse worden voor 100 taalcombinaties.

Microsoft Translator 2.30.112

Een functie die misschien handig van pas kan komen tijdens je vakantie zijn de samengestelde zinnenlijsten. Deze veelgebruikte zinnen kun je in 50 talen raadplegen en helpen je bijvoorbeeld met het wisselen van geld of het regelen van eten. Druk hiervoor op het boek icoontje en je kunt meteen aan de slag.

Downloaden

De update voor Microsoft Translator heeft versienummer 2.30.112 meegekregen. Je kunt de app gratis downloaden uit de Google Play Store via de onderstaande knop.

Microsoft Vertaler
Microsoft Vertaler
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel