Microsoft Translator kan direct foto’s en afbeeldingen vertalen

Met de Microsoft Translator applicatie kan je nu ook afbeeldingen en foto’s vertalen. In totaal zijn er 21 talen beschikbaar waarin tekst vertaald kan worden. Handig is dat de app niet langer een internetverbinding nodig heeft.

Microsoft Translator vertaalt afbeeldingen

In een land met een voor jou misschien vreemde taal kan het lastig zijn om de weg te vinden. Ook het lezen van een artikel of toeristische folder is misschien onmogelijk maar daar lijkt nu een oplossing voor. Met de Microsoft Translator app kun je vanaf nu ook foto’s maken en laten vertalen.

Microsoft Translator afbeeldingen vertalen

Het vertalen van afbeeldingen of foto’s werkt in totaal met 21 talen zoals Engels, Duits, Frans, Zweeds en Italiaans. De update brengt ook een handige feature voor vakantiegangers, want door het downloaden van een taalpakket kun je offline teksten vertalen. In totaal zijn er 43 taalpakketten te downloaden om je overal van een juiste vertaling te voorzien.

Een inline vertaalfunctie moet het snel kunnen vertalen van korte stukken tekst sneller maken. Door een zin te selecteren en vervolgens op de ‘puntjes’ naast knippen en plakken te tikken krijg je toegang tot deze functie.

De update voor Microsoft Translator is te downloaden uit de Google Play Store voor Android.

Microsoft Vertaler
Microsoft Vertaler
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel