Misfit Vapor is nieuwe smartwatch met Android Wear 2.0

Misfit introduceerde tijdens de CES in Las Vegas haar Misfit Vapor smartwatch, nu maakt het bedrijf officieel bekend dat dit horloge over Android Wear 2.0 beschikt. Deze zeer betaalbare smartwatch is van alle functionaliteiten voorzien, alleen we moeten er nog even op wachten.

Misfit Vapor

De Misfit Vapor is een rond horloge met een AMOLED scherm van 1.39 inch maar waar het echt interessant wordt zijn de mogelijkheden waarover het slimme horloge beschikt. Zo is er een hartslagsensor aanwezig en beschikt de Misfit Vapor over een accu die het ruim twee dagen vol moet houden. Daarnaast is intern de Snapdragon Wear 2100 processor te vinden met ondersteuning voor Bluetooth en WiFi.

Misfit Vapor

Het horloge kan verder tegen water want deze is water resistent tot op 50 meter. Handig is ook dat je de rand kunt gebruiken om door de applicaties te navigeren, iets wat bij de Samsung Gear horloges ook mogelijk is. Het horloge zal beschikbaar zijn in de kleuren Jet Black en Rose Gold. Deze interessante smartwatch zal op de markt komen voor een prijs van 199 dollar, of en wanneer dit horloge naar Nederland komt is niet duidelijk.

Lees ook

Reageer op dit artikel