Mobistar verandert naam op 9 mei in Orange

De Belgische telecomprovider Mobistar zal op 9 mei haar naam veranderen in Orange. Voor klanten van de provider zijn er geen consequenties aan de naamswijziging verbonden. Wel zijn de werkzaamheden voor de naamswijziging begonnen.

Mobistar wordt Orange

Mobistar gaat binnenkort door het leven onder een andere naam, namelijk Orange. Om klanten van dit feit bewust te maken wordt er binnenkort gestart met een campagne. Ook zal in april gestart worden met de bouw van Orange winkels in België. De bedoeling is dat de naamswijziging geleidelijk zal plaats vinden en op 9 mei wordt afgerond.

Mobistar is al 20 jaar actief op de Belgische telecommarkt en werd opgericht door France Télécom. In België was Orange ook al actief tot 2002 in een samenwerkingsverband met KPN, later werd het Orange netwerk omgedoopt tot BASE. Nadat France Télécom haar belang in het toenmalige Orange verkocht aan KPN. Vanaf 9 mei gaat het nieuwe Orange concurreren met het oude Orange (BASE).

Ook in Frankrijk is Orange al geruime tijd actief, Nederland heeft eveneens een Orange netwerk gehad totdat T-Mobile de provider in 2007 overnam.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel