‘Moet ik rennen?’ app laat zien of je de trein nog haalt

Vandaag is de nieuwe applicatie ‘Moet ik rennen?’ gelanceerd. De applicatie is een idee van vier jong ondernemers uit Amsterdam en laten je zien of je de trein of bus nog gaat halen.

‘Moet ik rennen?’

In de Play Store is vanaf vandaag de nieuwe app ‘Moet ik rennen’ te vinden. De applicatie laat zien of je je trein, bus, metro of tram nog gaat halen of dat je moet rennen. ‘Moet ik rennen?’ is een initiatief van vier studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

Moet ik rennen?

Moet ik Rennen? is een OV-applicatie waarbij verteld wordt of je wel of niet moet rennen voor het openbaar vervoer. De vier studenten hebben met deze app de Young Talent SpinAwards binnengehaald en nu is de lancering van de applicatie. De applicatie geeft je de mogelijkheid om te plannen welke reis je moet maken en daarbij laat het zien of je inderdaad moet rennen. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele vertragingen door het gebruik van realtime-data.

Als je niet zo’n haast hebt kan je er voor kiezen om een alternatieve reisoptie te kiezen. De ‘Moet ik rennen?’ app moet zich onderscheiden van de rest van de apps zoals OV Info of Rijden de Treinen door de fun-factor die de app te bieden heeft. De jong ondernemers werken voor de app samen met de Nederlandse Spoorwegen (NS) om zo aanbiedingen op het station aan te kunnen bieden onder de naam ‘Geen Haast Korting’.

Moet ik rennen? is vanaf nu kosteloos te downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Moet Ik Rennen?
Moet Ik Rennen?
Ontwikkelaar: Moet Ik Rennen?
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel