Wat gaat de LG V30 kosten? Mogelijke prijzen opgedoken

Vorige week kondigde LG de LG V30 aan, een nieuwe high-end smartphone vol mogelijkheden en een erg strak design. Nu zijn er verschillende aanwijzingen voor wat de nieuwe adviesprijs wordt van de LG V30.

LG V30 mogelijke prijs

De mogelijke prijs van de LG V30 is opgedoken. In een prijsvraag staat in de voorwaarden een prijs genoemd van 749,99 dollar. Dit is omgerekend zo’n 630 euro, exclusief BTW. Als we hier 21 procent btw bij optellen komen we uit op een bedrag van rond de 770 euro.

Daarnaast is er ook een prijs bij een Roemeense webwinkel opgedoken. De prijs ligt daar op LEI 3.990,90 en dit is omgerekend zo’n 870 euro. Dit is een prijs die consumenten betalen als ze het toestel nu pre-orderen. In Zwitserland wordt een prijs genoemd van 900 Zwitserse frank, wat omgerekend 830 euro is.

LG V30 Zilver

De LG V30 is een smartphone met een 6,0 inch OLED-display met nauwelijks schermranden. Daarbij is er een dual-camera vol met mogelijkheden en een Snapdragon 835 processor, 3300 mAh accu met draadloos opladen en nog veel meer.

De officiele prijs is nog altijd niet vrijgegeven van de LG V30. Zodra een definitieve prijs bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte. De telefoon komt in het vierde kwartaal naar Nederland. Wij verwachten dat de telefoon een adviesprijs krijgt van ca 879-899 euro. Dit is goedkoper dan de Galaxy Note 8, die 999 euro gaat kosten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel