LG V30 vanaf Q4 2017 in Nederlandse winkels te vinden

Gisteren had LG een persbijeenkomst en DroidApp was hierbij aanwezig. Er werden hints gegeven naar de LG V30 die op 31 augustus aangekondigd zal worden. Hoewel niet heel veel werd losgelaten, weten we wel meer over de releasedatum voor Nederland.

LG V30 in Q4 naar Nederland

Tijdens een persbijeenkomst waar DroidApp bij aanwezig was, gaf LG ons de mogelijkheid uitgebreid kennis te maken met de LG Q6. Het nieuwe mid-end toestel zal dit weekend in Nederland verkrijgbaar zijn. Tijdens de presentatie viel de naam LG V30 en wordt bevestigd dat het toestel inderdaad uitgebracht zal worden in de Benelux, dus ook in Nederland en België, iets wat met de LG V20 niet gebeurde.

Veel gaf LG niet bloot, maar in een gesprek met ons gaf LG ons wat aanwijzingen. Zo zal de V-serie een nog meer premium gevoel geven dan de G-serie. Mogelijk bestaat de behuizing uit glas, maar daarover kon LG ons niets vertellen. Wel werd duidelijk dat het toestel zal beschikken over een OLED display. We moeten verder echt wachten op de aankondiging op 31 augustus. Wel kwamen we van de week het promotiefilmpje al tegen, waarbij we een goed beeld krijgen van de telefoon.

LG V30 voorzijde

We hebben geprobeerd een uitleverdatum te achterhalen, van wanneer de smartphone bij ons beschikbaar is. Helaas werd een datum niet gegeven. Wel werd tussen neus en lippen door gezegd dat dit in het vierde kwartaal van dit jaar zal gebeuren. Dat betekent, dat we het toestel pas op zijn vroegst begin oktober in de winkels kunnen verwachten. Eerdere berichten spraken over een releasedatum van 28 september. Het lijkt er hierdoor niet op dat dit ook voor de Benelux geldt.

De LG V30 zal overigens niet de LG G6 vervangen. Dit toestel is inmiddels flink in prijs gedaald. Hierdoor kun je het toestel in Nederland al aanschaffen voor rond de 500 euro. Zodra er meer bekend is over de V30 die eind deze maand wordt gepresenteerd, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel