LG V30 per ongeluk getoond door productiemaatschappij HitRecord

De LG V30 is per ongeluk getoond door de productiemaatschappij HitRecord, het bedrijf is verantwoordelijk voor de reclamecampagne van de LG V30. HitRecord maakt reclamefilmpjes waar fans van een product centraal staan in plaats van het product zelf.

Daar is de LG V30

Toch krijgt het product dit keer meer aandacht want een aantal schermafdrukken uit de campagne tonen de LG V30 in volle glorie. Ook bevestigt de productiemaatschappij hiermee het daadwerkelijke bestaan van de LG V30, iets wat eigenlijk al wel vast stond maar nog niet was bevestigd. Wat opvalt is dat het toestel veel uiterlijke kenmerken van de LG G6 heeft.

De LG V30 zal over een strak uiterlijk beschikken en een design vervaardigd uit glas. Ook is aan de achterzijde van het toestel een vingerafdrukscanner te vinden en een dual-camera. Eerder werd al bekend dat het display een P-OLED scherm zou zijn met een diameter van 6.0 inch. Ook het LG logo ontbreekt op de voorzijde al is dat niet heel duidelijk op te maken uit de screenshots. Op 31 augustus zal LG de LG V30 officieel aankondigen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel