LG V30 laat zich zien op nieuwe foto’s: dit is de achterkant

De LG V30 wordt eind augustus aangekondigd door de Koreaanse fabrikant. Nu zijn er foto’s uitgelekt waarbij we het toestel nog wat beter te zien krijgen. Zoals verwacht krijgt het toestel een dual-camera.

LG V30 op nieuwe foto’s

Smartphone-fabrikant LG zal voorafgaand aan de IFA met een nieuwe smartphone komen, zo luiden de eerdere berichten. Het zal hier gaan om de LG V30 waarover we in de afgelopen weken meerdere keren wat hebben vernomen. Het toestel krijgt mogelijk een vergelijkbaar design met de LG G6, waaronder de voorzijde met dunne, smalle schermranden.

LG V30 foto's case

Op de nieuwe foto’s zien we het toestel aan de achterzijde. We zien de dual-camera met LED-flitser en sensoren. Tevens zal aan de achterzijde de vingerafdrukscanner geplaatst zijn. De behuizing bestaat vermoedelijk uit glas. Het feit dat LG het toestel in Berlijn presenteert, wekt het vermoeden dat de telefoon ook in Europa zal verschijnen. Wij zijn erg benieuwd.

Overigens is het goed om te weten dat de foto’s afkomstig zijn van een case-fabrikant. Het kan dus zijn dat de kleuren en of visuele elementen nog veranderen bij het definitieve toestel. We houden je uiteraard op de hoogte. Het is nog onbekend of de eerdere LG V30 concepten met het slider-design kloppen met het uiteindelijke ontwerp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel