LG V30: nieuwe render en vanaf 28 september te koop

De LG V30 zal op 31 augustus aangekondigd worden in Berlijn. Over de nieuwe smartphone komen we nu nog meer te weten. Daarbij is ook bekend geworden dat de LG V30 inderdaad ook in Europa uitgebracht zal worden, dit was bijvoorbeeld met de LG V20 niet het geval.

LG V30 vanaf 28 september te koop

Er is nieuwe informatie opgedoken over het nieuwe vlaggenschip van LG; de LG V30. Bekend was al dat het toestel op 31 augustus in Berlijn gepresenteerd zal worden. Dit is voorafgaand aan de IFA 2017 dat in dezelfde stad wordt gehouden.

De collega’s van Android Authority zouden interne documenten hebben ingezien waar meer informatie staat over de releasedatum van de V30. Zo zou de smartphone vanaf 15 september in de verkoop gaan in Zuid-Korea. In de Verenigde Staten begint de pre-order periode op 17 september en zal het toestel 28 september in de verkoop gaan.

LG V30 render

Europa

Een specifieke datum voor Europa wordt niet genoemd, maar in het document wordt wel over een wereldwijde release gesproken, op 28 september. Dit doet vermoeden dat het toestel ook vanaf dan in Europa te vinden zal zijn. De LG V30 zal net als de LG G6 (review) beschikken over een 18:9 beeldverhouding met afgeronde hoeken. Ook is er een vingerafdrukscanner aan de achterzijde en een dual-camera.

De LG V30 zal verder voorzien zijn van een 6,0 inch display met dunne schermranden, 4GB RAM, 64GB opslagruimte en een 3300 mAh accu welke draadloos kan worden opgeladen. Er zal ondersteuning aanwezig zijn voor DAC-audio, een USB Type-C poort en een Qualcomm Snapdragon 835 processor.

Een enthousiaste designer heeft de tot nu toe bekende informatie verder verwerkt in een interessante video-render. Deze kun je hieronder bekijken. Eerder werd ook al een interessante LG V30 video-render gedeeld.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel