LG V30 video geeft kijkje in de vele software-mogelijkheden

De LG V30 werd van de week aangekondigd tijdens de IFA in Berlijn. De smartphone heeft een erg strak design met 18:9 beeldverhouding. Daarbij is ook op het gebied van vormgeving en interface veel te melden. Een nieuwe video geeft inzicht in de software-mogelijkheden.

LG V30 software-mogelijkheden

Tijdens de LG V30 aankondiging werd duidelijk dat de telefoon veel te bieden heeft. Niet alleen is de dual-camera voorzien van veel mogelijkheden, zoals Point Zoom en een lichtgevoeligheid van slechts f/1.6. Ook is het 6,0 inch OLED-display het benoemen waard, mede dankzij de smalle schermranden en 18:9 beeldverhouding.

 

Op moment van schrijven draait de LG V30 op Nougat, maar de Oreo-update komt er ook aan. De interface van LG die op de V30 is te vinden biedt een grote hoeveelheid mogelijkheden die uitgelicht worden in een video. Denk aan de interessante Quick Video Editor, de camera, de Floating Bar die je snel toegang geeft tot acties en het Always-on display. Alle mogelijkheden zijn te vinden in onderstaande video.

Je kunt alle specificaties en het nieuws rondom de LG V30 terugvinden op de V30 pagina. Deze bereik je via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel