LG V30: update naar Android 9 Pie in Nederland beschikbaar

Eindelijk is er goed nieuws te melden voor de bezitters van de LG V30. De V30 krijgt vanaf nu in Nederland de update naar Android 9 Pie aangeboden. Gebruikers moesten er lang op wachten.

LG V30: Android Pie!

Verschillende lezers melden aan DroidApp dat zij vandaag een update hebben mogen ontvangen op de LG V30. Het is de langverwachte update naar Android 9 Pie. Het vorig jaar aangekondigde toestel moest lang wachten, maar is nu helemaal up-to-date. Samen met Android 9 Pie wordt ook beveiligingsupdate juli 2019 meegeleverd.

LG V30 vergrendelscherm

Overigens is het niet zo dat de update al direct voor iedereen beschikbaar is. Gebruikers melden aan ons dat zij de update alleen hebben ontvangen via de computer, via het programma LG Bridge. Hiermee kan onder andere de telefoon geüpdatet worden. Een OTA-update (dus via het toestel) is zover bekend nog niet beschikbaar voor de LG V30. Naar verwachting kan dit nog een tijdje duren, maar is onbekend hoe lang.

Update 14:30 uur: DroidApp-lezer Michel laat ons weten dat hij de update inmiddels ook op het toestel zelf aangeboden heeft gekregen. Het lijkt er hierdoor op dat de uitrol begonnen is. Het kan zijn dat dit even duurt en dat LG dit gefaseerd doet.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel