Moto G4 Plus-gebruikers klagen over ernstige oververhitting

De Moto G4 Plus zal over een aantal weken in de Nederlandse winkels komen te liggen. In India kan de smartphone inmiddels al wel aangeschaft worden. Toch is de verkoop in India niet helemaal een succes te noemen. Veel gebruikers klagen over flinke warmteproductie van de Moto G4 Plus.

Moto G4 Plus oververhit

De Moto G4 Plus werd vorige week door Lenovo gepresenteerd en moet de Moto G (3e generatie) opvolgen. In Nederland moeten we tot juni wachten voordat het toestel leverbaar is, maar in India kan de smartphone al gekocht worden. Niet iedere gebruiker is volledig tevreden met zijn nieuwe smartphone.

Moto G4 Plus

In India mag in eerste instantie enkel Amazon de Moto G4 Plus verkopen. De recensies over de Moto G4 Plus laten zien dat de Snapdragon 617 processor erg veel warmte produceert. De temperatuur lijkt in een video op te lopen naar 50 graden Celsius, wat betekent dat het toestel te warm wordt om lekker in de hand te houden. Zie hiervoor ook de onderstaande video’s.

De warmteproductie van de Moto G4 Plus zorgt er ook voor dat de prestaties het af kunnen laten weten bij de Moto. Het toestel wordt merkbaar traag en heeft moeite de warmte af te voeren. Een bekend voorbeeld van een andere smartphone met oververhittings-problemen is de HTC One M9. Of het probleem met de oververhitting bij de Moto G4 Plus ook met een update verholpen kan worden, is niet bekend. We houden de berichten voor je in de gaten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel