Moto G5 en G5 Plus verschijnen online nog voor aankondiging

Een Spaanse retailer was iets te enthousiast in het delen van afbeeldingen over de Moto G5 en G5 Plus. Beide smartphones worden mogelijk binnenkort aangekondigd op het Mobile World Congress 2017 in Barcelona.

Moto G5 en G5 Plus

Over de Moto G5 en G5 Plus zijn nog geen officiële details bekend maar uit de gelekte foto’s valt wel op te maken dat de reguliere Moto G5 over een vingerafdrukscanner beschikt. Ook de cameramodule aan de achterzijde van het toestel is nadrukkelijk aanwezig en steekt iets uit de behuizing. De behuizing van de Moto G5 lijkt bovendien over iets rondere hoeken te beschikken.

Moto G5 Plus

Uit de foto’s valt op te maken dat het frame van de Moto G5 Plus mogelijk van metaal is gemaakt. Uit de gelekte informatie zou verder blijken dat beide toestellen over 2GB werkgeheugen beschikken. De Moto G5 zou 32GB opslagruimte hebben en de Moto G5 Plus het dubbele, beide toestellen ondersteunen MicroSD-kaartjes tot 128GB. In de Moto G5 Plus is een op 2GHz geklokte octa-core Snapdragon processor te vinden. De Moto G5 zou ook een octa-core processor bevatten die is geklokt op 1.4 GHz.

Het kan zijn dat de specificaties per regio verschillen, daarom is het afwachten wat de exacte specificaties van deze smartphones zullen zijn. Mogelijk maakt Lenovo meer bekend over deze toestellen op het Mobile World Congress in Barcelona dit jaar.

Lees ook

Reageer op dit artikel