Motorola presenteert nieuwe Moto Mods: toetsenbord en health tracker

Motorola heeft op de CES in Las Vegas een tweetal nieuwe Moto Mods gepresenteerd. Eén daarvan is een toetsenbord waardoor je op een fysiek keyboard kunt typen. Ook is een gezondheidstracker geïntroduceerd om te bevestigen op een Motorola toestel.

Moto Mods voor 2018

Motorola start 2018 met twee nieuwe Moto Mods. De eerste is de Lenovo Vital. Met deze module kun je meer informatie krijgen over je gezondheid. Je komt meer te weten over je lichaam en kunt vijf belangrijke vitale functies meten met de Mod, waaronder de lichaamstemperatuur, hartslag en ademhaling. Ook het meten van je bloeddruk kan met de Lenovo Vital Moto Mod gemeten worden.

Moto Mods keyboard

In 2016 begon Motorola met het uitschrijven van een wedstrijd waarbij mensen zich konden aanmelden die een goed idee hadden voor een nieuwe module. De winnaar daarvan is ‘Livermorium Slider Keyboard’ geworden, waarmee je een fysiek toetsenbord koppelt aan je smartphone. Het volwaardige QWERTY toetsenbord laat het scherm 60 graden kantelen.

De Lenovo Vital zal in april uitgebracht worden voor 395 dollar. Het toetsenbord zal ‘later deze winter’ uitgebracht worden voor 99 dollar. Het gaat hier om Amerikaanse prijzen en releasedata. Onbekend is nog of de Moto Mods ook in Nederland en België uitgebracht zullen worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel