Moto X Play: Android 6.0 Marshmallow nu OTA beschikbaar in Nederland

In Nederland is Motorola begonnen met het uitrollen van de Android 6.0 Marshmallow update voor de Motorola Moto X Play. Verschillende gebruikers laten aan DroidApp weten dat de update sinds vanochtend binnen komt rollen op hun toestel. Android 6.0 Marshmallow is de nieuwste versie van Android en brengt verschillende verbeteringen naar het toestel.

Moto X Play: Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow, de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem, wordt vanaf nu uitgerold voor de Moto X Play van Motorola. De update wordt vanaf nu OTA uitgerold waardoor het via het toestel zelf gedownload en geïnstalleerd kan worden. Eerder werd de update al in verschillende andere landen, waaronder Duitsland, verspreid.

Motorola Moto X Play

In december leek Motorola ook al een begin gemaakt te hebben met de uitrol van de update, maar door nog onduidelijke reden, kreeg slechts een handjevol gebruikers deze update. In Marshmallow is ‘Doze’ aanwezig waardoor er efficiënter met het energieverbruik wordt omgegaan. Daarnaast kunnen gebruikers permissies beheren en dankzij Direct Share sneller content delen met vrienden.

De update wordt zoals gezegd over-the-air uitgerold, waardoor je vanzelf op je toestel een melding zal krijgen dat de update klaarstaat. Mocht je op je Motorola Moto X Play nog geen melding hebben ontvangen, dan kan je via instellingen > software-update handmatig controleren of er een update klaar staat. Van het weekend bracht Motorola ook al voor de Moto G (3e generatie) de Marshmallow update uit.

Heb jij de update ook ontvangen? Laat het dan weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel