Moto Z Play: update naar Android 7.1.1 Nougat nu beschikbaar

Voor de bezitters van de Moto Z Play is het nu mogelijk om een nieuwe Nougat-update te downloaden. Voor de eerste generatie Z Play wordt Android 7.1.1 Nougat uitgerold. De update brengt ook beveiligingsupdate juli 2017.

Moto Z Play: Android 7.1.1 Nougat update

Nadat enkele maanden geleden de update naar Android 7.0 Nougat voor de Moto Z Play al werd verspreid, heeft Motorola de sluis opengezet van een nieuwe update. Gebruikers melden dat Android 7.1.1 Nougat voor de Moto Z Play van vorig jaar de update binnenkrijgt; ook in Nederland.

Moto Z Play Android 7.1.1 Nougat

Samen met de nieuwe update wordt ook beveiligingsupdate juli 2017 meegeleverd. Android 7.1.1 brengt een aantal kleine verbeteringen, waarvan we de meesten onder de motorkap zullen vinden. Wel biedt de nieuwe versie ondersteuning voor App Shortcuts, ofwel snelkoppelingen door een app-icoontje ingedrukt te houden. Tevens kan vanuit Gboard toetsenbord nu een afbeelding of Gifje ingevoerd worden.

De update wordt OTA, dus via het toestel zelf uitgerold. Je krijgt vanzelf een melding op je toestel zodra de update beschikbaar is voor jouw device. Je kunt eventueel bij Instellingen > Over het toestel > software-updates handmatig controleren of de update klaarstaat.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel