Motorola One Hyper aangekondigd: fraaie smartphone met pop-up camera

Het portfolio van Motorola wordt zo aan het eind van het jaar nog even uitgebreid. De fabrikant heeft de Motorola One Hyper aangekondigd, een stijlvol toestel met een pop-up camera. De telefoon komt ook naar Nederland.

Motorola One Hyper

Motorola breidt de One-serie in rap tempo uit. Helaas voor de Android One-liefhebbers, al sinds een tijdje niet meer met Android One modellen. Toch zijn het stuk voor stuk relatief boeiende toestellen, net als de nu aangekondigde Motorola One Hyper. De smartphone is officieel aangekondigd en daardoor komen we alles over de telefoon te weten.

Motorola One Hyper

De Motorola One Hyper is voorzien van een 6,5 inch Full-HD+ beeldscherm. Er is geen notch of punch-hole, maar een pop-up camera. Deze schuift uit aan de bovenzijde van de telefoon. Hierin zit de 32 megapixel front-camera. Aan de achterkant heeft de Hyper een triple-camera met 64 megapixel hoofdsensor, 16 megapixel sensor en 8 megapixel groothoek-camera. We zien aan de stijlvol vormgegeven achterkant ook de vingerafdrukscanner terug.

De fabrikant heeft het toestel uitgerust met een Snapdragon 675 octa-core processor. Deze wordt bijgestaan door 4GB aan werkgeheugen en 128GB aan interne opslagruimte. Er is ook een vrij flinke accu, welke een capaciteit levert van 4000 mAh. Deze kan met 45W razendsnel opgeladen worden. Motorola laat wel doorschemeren dat de snellader apart verkocht gaat worden en dus niet meegeleverd wordt met het toestel. Meegeleverd wordt een 27W snellader. Vanuit de doos wordt de Motorola One Hyper geleverd met Android 10, waarbij we ook de handige Moto Actions zullen terugzien.

Motorola zal de One Hyper ook uitbrengen in Nederland. Hierbij kun je kiezen uit de kleur Deep Sea Blue en Fresh Orchid. De rode kleur lijkt niet in ons land te verschijnen. De telefoon komt in januari naar ons land en kost 349 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel