Motorola brengt ‘One Macro’ uit in Nederland voor 199 euro

Motorola heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in ons land. De smartphone waar het om gaat is de eerder gepresenteerde Motorola One Macro. De telefoon heeft een speciale lens.

Motorola One Macro in Nederland

Nadat in oktober de Motorola One Macro werd aangekondigd, zou deze begin deze maand in de winkels moeten verschijnen. Dat was echter niet het geval, want de fabrikant bracht eerst nog even de Moto G8 Plus uit in ons land. Maar, met wat vertraging is hij hier dan toch, de Motorola One Macro is te koop in Nederland.

Motorola One Macro

Het meest bijzondere aan het toestel is de macro-lens. Hiermee kun je je onderwerp van dichtbij vastleggen. Hiervoor gebruik je de 2 megapixel Macro Vision camera. De hoofdcamera telt 13 megapixel en heeft laser-autofocus, dan is er nog een 2MP dieptesensor en is er PDAF autofocus. Voorop heeft de telefoon een 8MP front-camera.

Aan boord van de Motorola One Macro is een MediaTek Helio P70 octa-core SoC, 4GB RAM en 64GB aan opslagruimte. Verder is er de vrij riante accu met een capaciteit van 4000 mAh. Vanuit de doos is er Android 9 Pie met de handige Moto Actions. Over Android 10 is niets bekend.

Verkrijgbaarheid

De Motorola One Macro is vanaf nu verkrijgbaar voor een bedrag van 199 euro. Je kunt het toestel kopen bij Coolblue, Bol.com, Belsimpel, MediaMarkt en Mobiel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel