Motorola One Macro: nieuwe smartphone volledig uitgelekt

Motorola breidt de One-reeks flink uit; zagen we onlangs al de Zoom en de Action, komt daar binnenkort de Motorola One Macro bij. Nu zien we het toestel in volle glorie, met dank aan een retailer.

Motorola One Macro in beeld

Een grote retailer uit Saudi-Arabië heeft de nieuwe Motorola One Macro uit laten lekken. Inmiddels is de pagina van retailer Extra offline gehaald. De nieuwe smartphone wordt naar verwachting spoedig onthuld door de fabrikant. Eerder werd de One-reeks al uitgebreid met de Motorola One Zoom en de Motorola One Action. Ook de One Macro zal weer voorzien zijn van prima specificaties voor een degelijke prijs, samen met uitgebreide mogelijkheden voor de camera.

Motorola One Macro

De camera zal namelijk dé key-feature zijn van de Motorola One Macro. Aan boord van het toestel is een 13 megapixel hoofdsensor, samen met een 2 megapixel (diepte-sensor) en 2 megapixel macro-camera; bedoeld voor het maken van foto’s waarbij het onderwerp dichtbij is. Verder deelt de retailer de volgende gegevens; 64GB opslagruimte, 4GB aan RAM-geheugen, een 6,2 inch beeldscherm en 8MP front-camera in de notch. Vanuit de doos krijgt de One Macro een 4000 mAh accu en Android 9 Pie. Het is onbekend of het toestel voorzien is van Android One. We hopen van wel natuurlijk, maar dat is gezien de introductie van het laatste model onzeker.

Wanneer de nieuwe Motorola One Macro wordt aangekondigd is nog onbekend.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel