Muziekherkenning-app TrackID krijgt strak Material Design

Sony, de ontwikkelaar van de applicatie TrackID, heeft een strakke update uitgebracht voor de muziekherkenning-app. De nieuwe versie van TrackID, die overigens ook voor niet-Sony toestellen gedownload kan worden, is voorzien van een strakke vormgeving met Material Design.

TrackID

Als je een nummer op de radio hoort kennen we allemaal de app Shazam. Toch heeft Sony al lange tijd een eigen applicatie voor het herkennen van muziek genaamd TrackID. Vandaag is er een update verschenen in de Play Store voor TrackID waarbij de vormgeving van de applicatie flink is vernieuwd met het strakke Material Design.

In de TrackID app kan je ook zien welke tracks in de hitlijsten staan. Je kunt dit voor de hele wereld bekijken, maar ook per land. Daarnaast kan je uitgebreidere informatie vinden over een artiest en kan je van het nummer een preview beluisteren. Wanneer je je Spotify-account hebt gekoppeld kan je het nummer ook direct toevoegen aan je afspeellijst. Natuurlijk kan je ook het nummer delen met je vrienden of beluisteren op YouTube en kan er gezocht worden naar songteksten.

De update voor TrackID kan gratis gedownload worden uit de Play Store via de onderstaande button.

Lees ook

Reageer op dit artikel