My Vodafone gaat dataverbruik van apps weergeven

Vodafone zal voor de zomervakantie de applicatie van Vodafone, My Vodafone, voorzien van een update. Het zal mogelijk worden om preciezer te kunnen zien waaraan je databundel verbruikt wordt.

My Vodafone

Telecomprovider Vodafone gaat de My Vodafone-app binnenkort voorzien van een grote update. Tijdens het televisieprogramma Tros Radar liet de directeur van Vodafone Nederland weten dat het voor klanten duidelijker moet worden waaraan de data verbruikt wordt.

Tijdens het televisieprogramma maakten veel Vodafone-klanten melding van onverklaarbaar hoge kosten, wat met name betrekking had op het dataverbruik. Hierover is helaas geen duidelijkheid ontstaan, maar met de applicatie moeten klanten preciezer in kunnen zien hoeveel data zij verbruiken.

My Vodafone

De uitbreiding van de My Vodafone-app is al enige tijd getest in Italië en zal in de komende maanden uitgerold worden naar Nederland. Een exacte datum wist Vodafone niet te melden. Wel zal voor de zomervakantie de applicatie uitgebracht zijn voor zowel Android als voor Apple iOS.

My Vodafone
My Vodafone
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel