NederBoard 2.0: internetgekkies nu in Material Design

Internetgekkies zijn er genoeg in Nederland. Van ‘blikje in de water’ tot aan de ‘Haatmeneer’. In de app NederBoard zijn al deze personen gebundeld. NederBoard 2.0 is nu uitgebracht in de Google Play Store. Met de nieuwste versie van de applicatie is de app in een nieuw Material Design-jasje gestoken.

NederBoard 2.0

In de nieuwe versie van de app NederBoard kan je voortaan de content van internetgekkies bewonderen in Material Design. De ontwikkelaar van de applicatie heeft de update namelijk geüpdatet naar versie 2.0. NederBoard is een applicatie waarbij tal van fragmenten zijn te vinden van bekende en minder bekende Nederlanders. Dit varieert van ‘Dikke BMW’ tot aan de ‘Haagse Sjonnie’. Niet onbekend onder vooral de jongeren zijn de fietsopa, docentendag, duifmeneer en rijke tatta’s.

NederBoard 2.0 laat je gemakkelijk de fragmenten downloaden op je smartphone en ook net zo snel weer verwijderen als je dit wilt. Ook kan je je favoriete fragmenten een ster geven zodat je ze later snel kan terugvinden. Met enige regelmaat wordt het aanbod van fragmenten uitgebreid. Daarnaast kan je een fragment direct instellen als beltoon, meldingsgeluid of delen met je vrienden. Tevens is er een widget waarmee je direct je favoriete stukken kunt afspelen.

De update voor de NederBoard app is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

NederBoard
NederBoard
Ontwikkelaar: AVOdev
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel