Netflix werkt aan goedkoper abonnement voor smartphones

Netflix kwam onlangs in het nieuws waarbij het bedrijf testen uitvoert met duurdere abonnementen. De hogere prijzen zitten er aan te komen, maar er is relatief goed nieuws voor degenen die Netflix alleen op de smartphone gebruiken.

Netflix smartphone-abonnement

Waar je ook bent je favoriete film kijken; in de trein, file, het vliegtuig of gewoon thuis op de bank. Netflix is binnen handbereik met de smartphone in je hand. Eerder deze maand schreven we over de hogere Netflix prijzen die worden getest. Dit wordt gedaan met verschillende tarieven die aan de diverse gebruikers worden getoond.

Netflix videospeler

In verschillende landen, waaronder in India, wordt nu een ander abonnementsmodel getest. Hierbij kunnen gebruikers kiezen voor een smartphone-only abonnement. Je kunt dan tegen een gereduceerd tarief Netflix enkel op je telefoon gebruiken. Dit zou dan voor de helft van het normale tariefplan gaan gebeuren. Omgerekend is dit bedrag in India €3,19. Het basisabonnement op Netflix kost bij ons 7,99 euro per maand, waardoor in Nederland het smartphone-abonnement waarschijnlijk uit zal komen op 3,99 euro, mits de tarieven niet verhoogd worden.

Het is niet bekend of Netflix het smartphone-abonnement ook naar Nederland brengt. Het gaat tot nu toe enkel in testen in Maleisië en India; andere gebieden zouden volgen, maar onbekend is wanneer dit gaat gebeuren en welke landen dit zijn.

Netflix
Netflix
Ontwikkelaar: Netflix, Inc.
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel