Nexus 5X en 6P nog niet vergeten: beveiligingsupdate december uitgerold

De Google Nexus 5X en Nexus 6P leken even geen updates meer te krijgen, maar Google gaat toch vrolijk door met het uitrollen van nieuwe security-patches. Vandaag is de update van december beschikbaar gesteld voor de twee toestellen.

Nexus 5X en 6P: beveiligingsupdate december

Vorige maand leek het er even op dat de Nexus 5X van LG en de Nexus 6P van Huawei geen updates meer zouden krijgen. Google had namelijk eerder aangegeven de toestellen tot en met november 2018 bij te houden met updates. De toestellen hebben daarmee drie jaar maandelijks een update ontvangen. Toch lijkt het eind nog niet in zicht te zijn voor de laatste twee Nexus-devices.

Nexus 5X 6P beveiligingsupdate december 2018

DroidApp-lezer Willem meldt ons dat de beveiligingsupdate van december 2018 klaarstaat voor de Nexus 5X. De update wordt vanaf nu dus OTA uitgerold in Nederland, en komt ook voor de Nexus 6P beschikbaar. Het is niet bekend of Google ook in 2019 doorgaat met het verspreiden van updates voor de telefoons. Zodra de update voor je Nexus 6P of Nexus 5X beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel