Nexus 6P krijgt performance-update aangereikt met verbeteringen

Gisteren is Google begonnen met het uitrollen van een firmware-update voor de Nexus 6P. Deze update brengt verschillende verbeteringen naar de Nexus-smartphone. Vandaag is Google ook gestart met het uitrollen van de update voor de Nexus 6P, het Nexus-apparaat van Huawei.

Nexus 6P

Mocht je in het bezit zijn van een Huawei Nexus 6P, dan kan je vanaf nu een firmware-update verwachten voor je toestel. Google en Huawei rollen vanaf nu een performance-update uit voor het vlaggenschip uit de Nexus-serie. Gisteren schreven we al dat ook de Nexus 5X de performance-update zou krijgen. Met de update worden de algemene prestaties van het toestel verbeterd en ook problemen rondom de niet-storen functie is nu verholpen. Bepaalde connectiviteits-problemen worden met de update ook verholpen.

Nexus 6P update

De update voor de Nexus 6P heeft het versienummer MHC19I meegekregen en zal over-the-air (OTA) beschikbaar komen. Mocht je nog geen melding hebben ontvangen van de update, dan kan je via instellingen > over het toestel > software-update handmatig controleren of de update al beschikbaar is voor jouw toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel