Nexus 6P alleen vandaag voor 499 euro te koop

De Nexus 6P is een ideale, uitgebreide, luxe smartphone uit de fabriek van Huawei. Deze metalen smartphone is alleen vandaag flink afgeprijsd en nu voor 499,00 euro aan te schaffen. Normaal ligt de prijs van de Huawei Nexus 6P honderd euro hoger.

Nexus 6P goedkoper

Zoals we eerder al op DroidApp schreven is de Huawei Nexus 6P misschien wel de beste smartphone van dit moment. De Nexus 6P is de eerste Nexus van Huawei en weet op veel gebieden te overtuigen, zo was onze conclusie in de Nexus 6P review.

Eerdere Nexus toestellen werden gemaakt door onder andere HTC, Samsung, Motorola en LG. Huawei doet het meteen goed; ze hebben een fantastisch toestel van de Nexus 6P gemaakt. Het toestel beschikt over een 5,7 inch display, een krachtige Snapdragon 810 processor, 3GB aan werkgeheugen en een 12.3 MP camera die fantastische foto’s schiet.

Mocht je op zoek zijn naar de Nexus 6P dan kan je die alleen vandaag voor een veel lagere prijs aanschaffen. Waar de prijs vandaag de dag rond de 600 euro ligt, kan je hem vandaag aanschaffen voor 499 euro. Je kunt de aanbieding vinden op de website van iBood via deze link.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel