Nieuwe beelden laten Huawei Mate 20 Pro met curved scherm zien

Huawei zal in oktober de nieuwe Huawei Mate 20-serie presenteren, dat heeft het bedrijf al bevestigd. De nieuwe Huawei Mate 20 Pro is nu opgedoken op foto’s en we zien een doorlopend scherm, dat ook wel curved wordt genoemd.

Foto’s van Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate 10-serie zal opgevolgd worden door de Mate 20-serie. Tijdens de IFA kondigde de Chinese fabrikant wel alvast de Huawei Mate 20 Lite aan, maar de rest van de toestellen komen dus pas in oktober. Toch krijgen we nu alvast een goed beeld van de smartphone, die nu voor de camera is verschenen.

Huawei Mate 20 pro leak

Op de foto zien we de vermeende Huawei Mate 20 Pro met een doorlopend scherm aan de zijkanten. De smartphone zal voorzien zijn van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde en een notch aan de bovenzijde van het scherm. De telefoon is op de foto’s in een hoes te zien. Het toestel zal een zeer dunne kin krijgen, zo lijkt het. Zodra er meer bekend is over de Mate 20 Pro, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Update 16:45 uur: Onderstaande foto is ook nog verschenen van het nieuwe toestel. Hierbij wordt nog een keer de opvallende opstelling van de camera getoond. Deze opstelling verscheen van de week ook al op een foto en lijkt dus inderdaad van de Mate 20 Pro te zijn.

Huawei Mate 20 Pro camera leak

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel