Huawei Mate 20 (Pro) wordt direct geleverd met Android 9.0 Pie

Huawei zal haar nieuwe Mate-serie voorzien van de nieuwste Android-versie. Dit blijkt uit nieuwe informatie die rondgaat over de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro.

Huawei Mate met Android Pie

De nieuwste Android-versie is Android 9.0 Pie. Deze Android-versie zullen we ook terug gaan zien op de nieuwe Huawei Mate 20 en Huawei Mate 20 Pro. De aankondiging van de toestellen zal mogelijk ergens in oktober plaatsvinden. De telefoons zijn nu genoemd in de certificaten die nodig zijn voor de uitlevering.

Huawei zal de Mate 20 Pro en Mate 20 voorzien van het nieuwe Android 9.0 Pie. Uiteraard ligt het voor de hand dat de smartphones ook geleverd worden met een nieuwe versie van de EMUI skin. Deze skin vinden we al sinds het begin op de eigen smartphones van de Chinese fabrikant. Ook EMUI 9 wordt binnenkort verwacht.

Huawei Mate 20

Foto’s van de Huawei Mate 20 Lite zijn ook al vaak voorbijgekomen, maar het is hiervan onbekend of dit toestel met Pie geleverd zal worden. Persoonlijk verwacht ik dat Huawei dit toestel levert met Android Oreo, maar wie weet heeft Huawei iets tofs in petto.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel