Dit zijn alle nieuwe emoji in Android 7.1 Nougat

Google bracht onlangs de update uit naar Android 7.1 Nougat. De update voor Android bevat niet alleen verschillende nieuwe functies, er zijn ook een groot aantal nieuwe emoji te vinden. We hebben de nieuwe emoticons voor je op een rij gezet.

Emoji in Android 7.1 Nougat

Google bracht met de release van Android 7.0 Nougat al verschillende nieuwe emoticons naar het mobiele besturingssysteem. Met de komst van Android 7.1 Nougat heeft het bedrijf nog meer verbeteringen doorgevoerd en heeft een groot aantal emoji veranderd, bijgewerkt en toegevoegd. Onder andere beroepen, het geslacht en nog veel meer is er meegenomen met de update.

Android 7.1 Nougat emoji

Smileys die beroepen uitbeelden, zijn er nu als zowel mannelijke als vrouwelijke versie. Hiermee moet de algemene gelijkheid met betrekking op beroepen meer gelijk worden getrokken.

Android 7.1 Nougat emoji

Ook vergeleken met Android 7.0 zijn diverse emoji in Android 7.1 aangepast. Zo bestaat de emoji van de politieagent niet alleen meer uit het hoofd, maar laat het bijvoorbeeld nu ook de schouders zien. Naast de keuze uit mannen of vrouwen, is er ook keuze uit zes verschillende huidskleuren.

Android 7.1 Nougat emoji

In totaal zijn er zestien nieuwe beroepen toegevoegd. Denk aan een astronaut, brandweer, kok, rechter, leraar, zanger(es) en student.

Emoji Android 7.1 Nougat

De nieuwe emoticons zijn zoals gezegd beschikbaar in Android 7.1 Nougat. Helaas moeten we nog even wachten op het moment dat deze Android-versie voor een breder publiek beschikbaar is. Momenteel is dat alleen voor de Pixel en Pixel XL.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel