WhatsApp 2.16.306 uitgebracht in Google Play Store met nieuwe emoji

WhatsApp heeft een nieuwe stabiele versie van de Android-app uitgebracht in de Google Play Store. De update brengt de applicatie naar WhatsApp 2.16.306. Onder andere nieuwe emoji vallen op. We zien verschillende nieuwe functies die eerder in beta-versies van de chat-app al werden toegevoegd.

WhatsApp 2.16.306

Vannacht heeft WhatsApp een nieuwe stabiele versie neergezet in de Google Play Store. De eerste update die vannacht werd uitgebracht betrof versie 2.16.297. Inmiddels is er vanmorgen opnieuw een update uitgebracht, waarbij werd geüpdatet naar WhatsApp 2.16.306. Er zijn een divers aantal aan nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd.

iOS 10 emoji

Nieuw in deze versie van de chat-applicatie is dat je nieuwe emoticons vind. In een eerder beta-versie werden de nieuwe iOS 10 emoji al toegevoegd. De emoticons zijn dus in de Android-app in dezelfde stijl als die op de Apple iPhone. Ook zijn nieuwe bugfixes gefixt waarmee de applicatie weer prettiger werkt. Ook worden soms grote emoji weergegeven, dit is afhankelijk van hoeveel je er gebruikt in een bericht.

WhatsApp iOS 10 emoji

WhatsApp voegde eerder al de mogelijkheid toe om groeplinks te sturen waarmee je anderen makkelijk kunt uitnodigen voor je chats. Natuurlijk is er ook de uitgebreide fotobewerker in WhatsApp waarbij je stickers kunt toevoegen, kunt tekenen op je foto’s of tekst kunt plaatsen op je afbeeldingen. Je kunt niet alleen foto’s bewerken, maar ook gebruik maken van de videobewerker. Ook kwam eerder al de mention-functie.

Andere nieuwe functies

De eerst komende nieuwe functie is vermoedelijk het sturen van GIF’jes. GIF’jes in WhatsApp doken in een eerdere beta-versie al op, waarbij de plaatjes werden omgezet in MP4 om data te besparen. De nieuwe versie van WhatsApp kan gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel