WhatsApp 2.16.274 verandert vormgeving emoji naar iOS 10, en nieuwe emoticons: wat vind jij ervan?

In de nieuwe Android-versie van WhatsApp zijn de emoji onder handen genomen. Het uiterlijk van de emoticons en de vormgeving ervan zijn aangepast naar die van Apple iOS 10. Maar is dit een vooruitgang? Wel voegt de update ook nieuwe emoticons toe.

WhatsApp emoji iOS 10

WhatsApp heeft een nieuwe beta-versie uitgebracht van de Android-app. We zijn aangekomen bij versie 2.16.274 en hierin valt op dat de vormgeving van de emoji is aangepast. De zogenoemde smileys hebben een ander uiterlijk gekregen en zijn nu in de stijl van Apple iOS 10.

WhatsApp iOS 10 emoji

Wat opvalt is dat de nieuwe emoticons een wat boller gezicht hebben, en soms duidelijk anders zijn in de vormgeving ervan. Zo is er vooral verschil te zien in de derde emoticon, links van de bovenste rij. Ook de middelvinger emoji is in de nieuwe versie duidelijker, net als de oma.

WhatsApp nieuwe emoji

Ook heeft WhatsApp nieuwe emoticons toegevoegd. Zo zien we een doodshoofd, de regenboogvlag, de honingpot, waterpistool en verschillende andere nieuwe emoji die je vanaf nu in je chatgesprekken kunt gebruiken.

WhatsApp 2.16.274 emoji

Downloaden

De nieuwe emoticons zijn beschikbaar in WhatsApp 2.16.274. Dit betreft een beta-versie die je kunt downloaden via het beta-kanaal van WhatsApp. Je kunt ook wachten totdat de publieke versie in de Play Store verschijnt of de APK downloaden.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel