Nine 4.0: mail-app krijgt nieuwe functies met extra’s voor Gmail-gebruikers

Nine 4.0 is uitgebracht voor Android en biedt een reeks interessante mogelijkheden. Mocht je graag meer mogelijkheden zoeken dan wat mogelijk is in de Gmail-app of andere mail-app, dan kan Nine erg interessant zijn. De changelog van Nine 4.0 is aardig lang geworden met deze update.

Nine Mail 4.0

We hebben op DroidApp eerder al geschreven over de e-mail app Nine. Deze applicatie biedt een groot aantal opties en is nu met de update naar versie 4.0 nog verder uitgebreid. Er is nu volledige ondersteuning voor Gmail en IMAP mail-accounts. Daarbij is de mogelijkheid om een gedeelde of publieke kalender toe te voegen aan je agenda en kun je de applicatie zonder problemen gebruiken op je tablet of met Samsung DeX.

Nine 4.0

Vanaf nu kan ook de handtekening die je hebt ingesteld in je Gmail account gesynchroniseerd en gebruikt worden in Nine, ditzelfde geldt voor je profielafbeelding van je Google-account. Verder kunnen Gmail-gebruikers een vakantie-beantwoorder (out-of-office) instellen en gebruik maken van labels. In de takenlijst van de applicatie kun je nu subtaken toevoegen en er zijn nog veel meer verbeteringen.

De eerste 14 dagen is Nine gratis te gebruiken, daarna betaal je eenmalig 14,99 euro. Je kunt de applicatie downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Nine - Email & Calendar
Nine - Email & Calendar
Ontwikkelaar: 9Folders, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel