Nokia 2.3 krijgt update naar Android 10 in Nederland

Gebruikers van de Nokia 2.3 kunnen vanaf nu een nieuwe update binnenhalen. De smartphone ontvangt de Android 10 update, samen met een nieuwere security-patch. Na de update kun je gebruik maken van verschillende nieuwe functies.

Nokia 2.3 krijgt Android 10

Goed nieuws voor degenen die in het bezit zijn van een Nokia 2.3. De betaalbare smartphone van HMD Global krijgt vanaf nu de update naar Android 10 uitgerold. DroidApp-lezer Raymond laat ons weten dat zijn smartphone bijgewerkt is met de nieuwe Android-versie. Dit betekent dat je de nieuwe functies ‘uit 10’ kunt gebruiken op je Nokia 2.3. Dit betreft onder andere de verbeterde notificaties met slimme acties, meer privacy-opties en het volledig donkere thema. Ook zijn er nieuwe gestures (veegbewegingen) die je kunt gebruiken.

Nokia 2.3 grijs

Raymond laat ons verder weten dat zijn toestel ook de beveiligingsupdate van maart heeft ontvangen. Dit is niet de meest recente security-patch die Google heeft uitgegeven, maar we vermoeden dat HMD Global binnenkort nog een nieuwe patch beschikbaar stelt.

Als de update voor jouw Nokia 2.3 beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel