Nokia 5.1 Plus en Nokia 6.1 Plus komen mogelijk snel naar Nederland

Nokia kwam eerder met de introductie van de Nokia X5 en Nokia X6. Beide toestellen kregen ook de naam Nokia 5.1 Plus en Nokia 6.1 Plus mee. DroidApp heeft nu aanwijzingen gevonden dat de toestellen ook naar Nederland komen.

Nokia met 5.1 Plus en 6.1 Plus naar Nederland?

Vorige week was er de aankondiging van de Nokia 5.1 Plus en Nokia 6.1 Plus, toestellen die eerder werd gepresenteerd onder de naam Nokia X6 en X5. Beide toestellen komen zover officieel bekend gemaakt (nog) niet naar Europa, maar dat kan mogelijk veranderen, zo ontdekte DroidApp.

Nokia 5.1 Plus Nokia 6.1 Plus Nederland

We ontdekten zojuist op de Nederlandse website van Nokia aanwijzingen voor de komst van de Nokia 5.1 Plus en Nokia 6.1 Plus naar Nederland. De smartphones worden namelijk genoemd als relevante suggesties. Op de productpagina zijn de twee telefoons nog niet te vinden.

Nokia heeft al wel aandacht geschonken aan de Nederlandse promotieteksten voor de twee devices. De Nokia 6.1 Plus wordt omschreven met de tekst “Het dagelijks leven verdient een buitengewone telefoon.”. Bij de Nokia 5.1 Plus wordt de tekst “Gemaakt om te verbazen, ontworpen om te presteren.” gebruikt. De Nederlandse pagina’s zijn nog niet online; ze linken op dit moment door naar de internationale pagina’s. Dit betreft een redirect, omdat de url wel /nl_nl/ in zich heeft bij beide telefoons.

Nokia 5.1 Plus 6.1 Plus Nokia 5.1 Plus Nokia 6.1 Plus Nederland url

Dit samen geeft voldoende aanleiding om aan te nemen dat de toestellen binnenkort ook naar Nederland zullen komen. De kans is aanwezig dat Nokia daarover deze week meer bekend maakt, tijdens de IFA in Berlijn. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zullen we je op de hoogte houden!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel