Nokia 6.1, 5.1 Plus en Nokia 7 Plus krijgen beveiligingsupdate september 2019

Voor een aantal Nokia-toestellen is gestart met het uitrollen van een nieuwe security-patch. De nieuwste update, die van september, kan vanaf nu gedownload worden voor de 6.1, 7 Plus en 5.1 Plus van Nokia.

September-update voor Nokia 6.1

Begin deze maand bracht Google een nieuwe update uit voor Android-toestellen. Het was de beveiligingsupdate van september, die vervolgens door fabrikanten geoptimaliseerd moet worden voor de toestellen. HMD Global is hier ook mee aan de slag gegaan en heeft de update beschikbaar gesteld voor drie Nokia-smartphones.

Wim laat aan DroidApp weten dat zijn Nokia 6.1 de beveiligingsupdate van september 2019 inmiddels heeft mogen ontvangen. Deze heeft een grootte van 90,7MB en wordt vanaf nu verspreid voor het toestel. De changelog laat zien dat er geen andere verbeteringen of veranderingen zijn doorgevoerd. Wel ligt het voor de hand dat de smartphone bugfixes en optimalisaties meekrijgt.

Nokia 6.1 beveiligingsupdate september 2019

Nokia 7 Plus en Nokia 5.1 Plus

Voor twee andere toestellen is Nokia ook gestart met het verspreiden van de update. Gebruikers van de Nokia 7 Plus, waaronder Anton, laten ons weten dat deze smartphone ook de security-patch van september krijgt. Deze update heeft een grootte van 90,6MB. Ditzelfde nieuws kunnen we ook brengen voor de Nokia 5.1 Plus, waarvoor dezelfde update vanaf nu gedownload kan worden.

Gebruikers van de drie toestellen krijgen de update vanaf nu aangeboden. Zodra deze beschikbaar is voor jouw toestel, krijg je hiervan een melding op je telefoon.

Leestip: Nokia: deze 17 toestellen krijgen Android 10 update

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel