Nokia 6.1 ontvangt eindelijk beveiligingsupdate juni 2018; ook hinderlijke problemen aangepakt

HMD Global heeft eindelijk een langverwachte update vrijgegeven voor de Nokia 6.1, het nieuwe interessante toestel van Nokia. De fabrikant brengt beveiligingsupdate juni 2018 naar het toestel. Daarnaast zijn de hinderlijke problemen aangepakt.

Nokia 6.1: beveiligingsupdate juni 2018

Met de maand juli bijna voor de deur, heeft HMD Global de beveiligingsupdate van juni vrijgegeven voor de Nokia 6.1. Voor Android One-begrippen heeft de update erg lang op zich laten wachten. Hopelijk was daar een goede reden voor, want het toestel kampte met veel problemen sinds de update van mei. Als het goed is, zijn die problemen met de patch van juni opgelost.

Nokia 6.1 beveiligingsupdate juni 2018

De problemen hadden betrekking op verschillende factoren, zo schreven we ook in onze Nokia 6.1 review. De camera-app was met regelmaat erg traag, en veel gebruikers maakten melding van spontane reboots. Samen met de patch van juni dicht de update enkele tientallen kwetsbaarheden in Android. Het is dan ook raadzaam de update te installeren op je Nokia 6 (2018).

Zodra de update beschikbaar is voor je toestel, ontvang je hiervan een melding op je telefoon. Overigens melden gebruikers aan DroidApp dat zij bij de melding een oude changelog te zien krijgen bij de update. Je kunt bij instellingen ook handmatig controleren of de update beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel