Nokia 6 (2017) krijgt beveiligingsupdate van mei 2019

Ben je in het bezit van de Nokia 6 (2017), dan is er goed nieuws. Vanaf nu is HMD Global gestart met het updaten van deze smartphone met de beveiligingsupdate van mei 2019.

Beveiligingsupdate mei 2019 voor Nokia 6

De eerste generatie van de Nokia 6 werd alweer twee jaar geleden uitgebracht. HMD Global is de Nokia 6 (2017) echter nog steeds niet vergeten. Wederom wordt een nieuwe software-update verspreid die de beveiliging verder verbeterd.

DroidApp-lezer Marcel laat ons weten dat beveiligingsupdate mei 2019 beschikbaar is voor de Nokia 6. Deze update pakt enkele tientallen kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem aan. Het is daarom ook zeker aan te raden om deze update uit te voeren. In principe krijg je de update automatisch aangeboden. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je handmatig controleren of de update klaarstaat.

Nokia 6 beveiligingsupdate mei 2019

Zover bekend zijn er met de mei-update voor de Nokia 6 (2017) geen verdere veranderingen of aanpassingen doorgevoerd. Mocht je toch veranderingen merken, dan horen we dat graag. Laat hiervoor een reactie achter onder dit bericht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel