Nokia 7.1: update naar Android 10 wordt vanaf nu uitgerold

HMD Global is gestart met het verspreiden van een grootse update voor de Nokia 7.1. De smartphone wordt bijgewerkt met de update naar Android 10. Het toestel is hiermee de derde smartphone van Nokia die de update krijgt.

Nokia 7.1: Android

Na de Nokia 8.1 en de 9 PureView krijgt nu ook de Nokia 7.1 een grootse update. Gebruikers van het toestel kunnen vanaf nu, in de komende weken de update naar Android 10 verwachten. Juho Sarvikas van HMD Global laat weten dat de uitrol gestart is voor de smartphone. Hiermee is het toestel de derde telefoon van Nokia waarvoor de update er is. In de komende maanden zullen nog meer toestellen volgen.

Nokia 7.1 test

Android 10 kent een groot aantal voordelen en nieuwe functies. Dankzij de verbeterde notificaties kun je bijvoorbeeld direct een link uit een chat, openen vanuit een notificatie. Tevens heb je meer te zeggen over je privacy dankzij de verbeterde machtigingen. Gebruikers kunnen verder nieuwe gestures gebruiken. Uiteraard is er ook het systeembrede donkere thema aanwezig in Android 10.

De uitrol voor de Nokia 7.1 is gestart, maar gebeurt wel gefaseerd. Hierdoor kan het zijn dat je nog wat langer moet wachten totdat de update definitief beschikbaar is. Wanneer de update naar Android 10 gedownload kan worden, krijg je hiervan een notificatie op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel