Nokia 9 PureView ontvangt Android 10 update; spoedig voor Nokia 7.1

Android 10 is vanaf nu beschikbaar voor de Nokia 9 PureView. De smartphone is het tweede toestel van HMD Global waarvoor de update uitgerold wordt. Ook de Nokia 7.1 volgt spoedig.

Nokia 9 PureView: Android 10

Steeds meer toestellen krijgen langzamerhand de update naar Android 10 binnen. Nadat HMD Global de Nokia 8.1 eerder al voorzag van de update naar de nieuwste Android-versie, is deze er nu ook voor de Nokia 9 PureView. De smartphonefabrikant levert in tegenstelling tot veel andere fabrikanten geen eigen skin mee, gewoon de pure ‘beleving’ van Android 10.

De Nokia 9 PureView was de high-end telefoon van het merk en valt op door zijn vijf camera’s aan de achterzijde. De telefoon is net als de meeste andere Nokia-devices voorzien van Android One. Hierdoor ben je lange tijd voorzien van updates. Om precies te zijn twee jaar van Android-upgrades en drie jaar lang van beveiligingsupdates.

Nokia 9 PureView

Nokia 7.1

HMD Global zal nog deze maand de update naar Android 10 uitrollen voor de Nokia 7.1. Dit werd eerder al duidelijk gemaakt in de Android 10 roadmap van Nokia. Mogelijk verschijnt de update volgende week al.

Wanneer de update voor je telefoon beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je smartphone. Eventueel kun je via het menu met instellingen handmatig controleren op updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel