Nokia 7.1 (zonder Plus) komt naar Europa voor 399 euro

De Nokia 7.1 Plus zal ook in Europa uitgebracht worden, dit meldt een doorgaans goed geïnformeerde bron. De bron deelt daarbij de definitieve naam voor Europa en de prijs van het nieuwe toestel.

Nokia 7.1 zonder Plus

De berichten over de Nokia 7.1 Plus gingen de laatste tijd vaak rond. Hoewel het bestaan van dit toestel niet ontkent wordt, zal Europa ook een nieuw toestel van HMD Global krijgen. Naar verwachting krijgt de Nokia 7 Plus de Nokia 7.1 als opvolger en krijgt het toestel daarmee niet de naam Nokia 7.1 Plus. Het bericht hierover is afkomstig van de Duitse bron Roland Quandt, die doorgaans goed op de hoogte is met inside-informatie.

Nokia 7.1 Plus render

Het is niet helemaal duidelijk wat de Nokia 7.1 precies is. Het kan zijn dat het hetzelfde toestel is als de 7.1 Plus of dat Nokia met twee verschillende smartphones komt. Zeker is wel dat het toestel 4GB RAM krijgt en 64GB aan opslagruimte en een prijskaartje zal krijgen van 399 euro. Daarbij krijg je de keuze uit de kleuren Blue of Steel. Eerder werd gesproken over een beeldscherm met notch en een Snapdragon 710 octa-core processor. Of dat ook om de Nokia 7.1 gaat, is niet met zekerheid te zeggen.

Nokia 7.1 Europa

Onduidelijk is momenteel wanneer we de smartphone kunnen verwachten, maar zodra er meer bekend is houden we je uiteraard op de hoogte. Op 4 oktober staat een persconferentie gepland van Nokia, wellicht krijgen we daar meer informatie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel