‘Nokia 5.1 Plus en 6.1 Plus worden op 4 oktober aangekondigd voor Europa’

HMD Global zou van plan zijn om de Nokia 6.1 Plus, die in sommige landen Nokia X6 wordt genoemd, ook in Europa uit te brengen. Ditzelfde geldt vermoedelijk ook voor de 5.1 Plus. Eerder wist DroidApp dit nieuws al te delen, maar nu is ook een datum bekend geworden waarop dit staat te gebeuren.

Nokia 5.1 Plus/6.1 Plus aankondiging op 4 oktober?

DroidApp wist je eerder al te melden dat HMD Global de Nokia 5.1 Plus en Nokia 6.1 Plus uit zou willen brengen in Europa. De smartphone is al geïntroduceerd voor India en in China, waar het toestel onder de naam Nokia X6 wordt uitgebracht. Nu heeft HMD Global een uitnodiging uitgestuurd met de datum 4 oktober. Dit is de dag waarop Nokia de smartphone wil aankondigen voor een Europese release. Tevens wordt ook verwacht dat het bedrijf hier de Nokia 5.1 Plus voor ons continent officieel maakt.

Begin oktober is een drukke periode. Op 9 oktober worden de nieuwe Pixel 3 toestellen verwacht. Daarbij zal op 3 oktober de LG V40 ThinQ aangekondigd worden.

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

De Nokia 5.1 Plus is een smartphone met een 5,86 inch HD+ beeldscherm met notch, minimaal 3GB RAM en 32GB opslagruimte. De telefoon heeft daarbij een 13MP + 5MP dual-camera, vingerafdrukscanner aan de achterkant en Helio MediaTek P60 octa-core processor. Het toestel zal voorzien zijn van Android One en dus langere tijd voorzien worden van updates.

Nokia 6.1 Plus

Nokia 6.1 Plus

Bij de Nokia 6.1 Plus vinden we een 5,8 inch Full-HD+ beeldscherm met een notch. Aan de achterkant bevindt zich een 16MP + 5MP dual-camera, voorop een 16 megapixel front-camera. De smartphone wordt voorzien van een Snapdragon 636 octa-core processor en net als de Nokia 5.1 Plus een 3060 mAh accu. Natuurlijk wordt ook de 6.1 Plus geleverd met Android One.

Zodra er meer bekend is over de Europese release van de Nokia 5.1 Plus en Nokia 6.1 Plus, houden we je natuurlijk op de hoogte! Het event zal in Londen plaatsvinden. Het is nog niet bekend of we ook de vandaag opgedoken Nokia 7.1 Plus gaan zien op het event.

De specificaties van de toestellen hebben we vast voor je gebundeld op de toestelpagina’s, die je kunt bereiken via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel