Nokia 7 Plus en Nokia 6.1 krijgen beveiligingsupdate mei 2019

De maand mei is bijna voorbij, maar nog niet alle recent uitgebrachte smartphones hebben de beveiligingsupdate van mei 2019 te pakken. De update komt nu in ieder geval beschikbaar voor de Nokia 7 Plus en Nokia 6.1.

Beveiligingspatch van mei voor Nokia 7 Plus

HMD Global heeft een update vrijgegeven voor de Nokia 7 Plus. De smartphone wordt bijgewerkt met de beveiligingsupdate van mei 2019. Eerder verscheen de update al voor diverse andere smartphones van het bedrijf. De Nokia 7 Plus krijgt de update vanaf nu aangeboden, waaronder in Nederland, zo meldt DroidApp-lezer Anton ons. Deze update heeft een grootte van 84,4 MB. Hoewel de changelog spreekt over update 2019-054 moet dit gewoon mei zijn.

Nokia 6.1 7 Plus beveiligingsupdate mei 2019

Nokia 6.1

Wim laat aan DroidApp weten dat ook voor de Nokia 6.1 (2018) een update klaarstaat. Hij heeft eveneens de beveiligingsupdate van mei 2019 binnen mogen halen. Ook voor deze Nokia heeft de update een grootte van 84,4MB. Zover bekend wordt bij beide smartphones geen verdere nieuwe functionaliteit toegevoegd.

Wanneer de update klaarstaat, krijg je hiervan een melding op je toestel. Je kunt ook handmatig controleren op updates via het menu met instellingen > software-updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel