Nokia 8-bezitters kunnen zich nu aanmelden voor Android 8.0 Oreo beta-test

Gebruikers van de Nokia 8 worden vanaf nu uitgenodigd om zich aan te melden voor een nieuw beta-programma. Met het beta-programma kun je Android 8.0 Oreo al op je Nokia 8 gebruiken.

Android 8.0 beta-programma voor Nokia 8

HMD Global-Nokia maakte bij de presentatie van de eerste smartphone al bekend het uitrollen van updates erg belangrijk te vinden. Tot nu toe lijkt hier geen woord aan gelogen en nu is het beta-programma voor de Nokia 8 geopend. Gebruikers met dit toestel kunnen zich aanmelden voor de Android 8.0 Oreo test.

Nokia 8 Android 8.0 Oreo beta

Om je hiervoor aan te melden moet je op de speciale website inloggen met een account, wat eventueel een Facebook- of Google-account mag zijn. Daarbij wordt het IMEI nummer geverifieerd en kun je de vervolgstappen doorlopen voor het registratieproces. Let wel dat het aan te raden is een back-up te maken alvorens je de beta gaat installeren. Overigens kun je via hetzelfde programma aangeven dat je wilt terugkeren naar de stabiele versie van Android Nougat.

Samen met de Android 8.0 Oreo Beta wordt beveiligingsupdate oktober 2017 meegeleverd. Het kan enkele uren duren voordat je de melding vervolgens krijgt op je Nokia 8 dat de update beschikbaar is. Wil je je aanmelden, dan kan dat via deze link.

Alles over de Nokia 8 vind je op de smartphone-pagina via onderstaande button. Van het weekend is onze uitgebreide Nokia 8 review live gegaan, uiteraard vind je daar ook alle interessante dingen over het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel