Berichten over Nokia 8 Pro met Snapdragon 845 processor rollen binnen

In aanloop naar het Mobile World Congress komen we steeds meer te weten over Nokia. De Nokia 7+ dook van het weekend al op, en nu komen de berichten binnenrollen over de Nokia 8 Pro. Wat kunnen we van dit toestel verwachten?

Nokia 8 Pro met Snapdragon 845

De Nokia 9, Nokia 10, Nokia 1… het zijn toestellen die we al voorbij zagen komen in het geruchtencircuit, maar nog niet officieel gezien hebben. Aan dit lijstje kunnen we nu de Nokia 8 Pro toevoegen. Er gaan berichten rond dat dit mogelijk hetzelfde toestel is, als de eerder besproken Nokia 10.

Nokia 8 Pro concept

Er is nog niet heel veel bekend over de Nokia 8 Pro; wel is bekend dat het toestel een Snapdragon 845 processor krijgt, de high-end SoC van Qualcomm. Daarbij is de kans ook aanwezig dat dit toestel de penta-core camera krijgt, met vijf lenzen en draaiende zoom-technologie van Zeiss. Daaronder vinden we de vingerafdrukscanner. De behuizing is vervaardigd uit metaal.

Het toestel zou mogelijk gereleased worden in de periode augustus-september. Of dit dan betekent dat we tijdens het MWC wel een aanwijzing hierover krijgen, is onbekend. Van het weekend werd bekend dat we in ieder geval de Nokia 7+ gaan zien, want deze dook wederom van het weekend op.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel