Nokia tijdens MWC: persconferentie op 25 februari 2018

Nokia belooft dit jaar veel uit de kast te halen tijdens de komende editie van het Mobile World Congress. Net als Samsung is nu ook bekend geworden dat Nokia op 25 februari 2018 de persconferentie zal houden.

Nokia persconferentie op 25 februari

Zondag 25 februari, de dag voorafgaand aan het Mobile World Congress, zijn de telecomfabrikanten al druk in de weer. Eerder werd al duidelijk dat Samsung op deze dag haar Galaxy S9-reeks zal presenteren, nu is bekend geworden dat HMD Global ook deze dag gebruikt voor de presentatie van haar toestellen. We zullen op deze dag een aantal nieuwe Android-devices gaan zien van Nokia.

Eerder werd al duidelijk dat Nokia veel van plan is. De verwachting is dat we in ieder geval de Nokia 6 (2018) gaan zien. Dit toestel werd eerder in thuisland China al aangekondigd. Daarbij wordt ook de Nokia 7 Plus genoemd, als toestel dat mogelijk aangekondigd wordt op het MWC van 2018. Er gaan de laatste tijd ook berichten rond over de 2018-edities van de Nokia 3, Nokia 5 en Nokia 8, maar duidelijke informatie hierover ontbreekt. Daarnaast is het ook goed mogelijk dat we de Nokia 9 of Nokia 10 (met vijf lenzen) gaan zien.

We houden je op DroidApp uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen. De Nokia persconferentie begint om 16:00 uur.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel