Nokia 8 Sirocco krijgt update naar Android 9 Pie in Nederland

HMD Global heeft voor verschillende devices de update al uitgebracht naar Android 9 Pie, nu is de beurt aan de Nokia 8 Sirocco. De smartphone krijgt vanaf nu ook in Nederland de update.

Android 9 Pie voor Nokia 8 Sirocco

De Nokia 8 kreeg eerder al de update naar Android 9 Pie, nu is ook de Sirocco voorzien van een nieuwe versie van Android. De Nokia 8 Sirocco is relatief laat met de update naar Android 9 Pie, maar vanaf nu kan hij gedownload worden. De update wordt vanaf nu verspreid in Nederland, zo laten gebruikers aan DroidApp weten.

Nokia 8 Sirocco Android Pie

De nieuwe versie heeft versienummer V4.120 en heeft een grootte van circa 1,4GB. Met de update naar Android Pie wordt ook beveiligingsupdate december 2018 meegeleverd. Er zijn verschillende nieuwe functies in Pie, samen met Adaptive Battery die het uithoudingsvermogen moet verbeteren. Een andere nieuwe functie is Adaptive Brightness waarmee de helderheid wordt aangepast aan de content en de omgeving.

Vanaf nu wordt de update verspreid naar Android 9 Pie. Als deze beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel