‘Nokia 9 krijgt vingerafdrukscanner onder scherm’; renders opgedoken met notch

HMD Global heeft wilde plannen met de Nokia 9. In de afgelopen maanden zijn veel berichten naar buiten gebracht over het toestel, en nu komen nieuwe berichten binnen. De vingerafdrukscanner zal bij de Nokia 9 onder het scherm geplaatst worden, zodat je deze scanner niet ziet. Tevens zien we nieuwe renders van de Nokia 9 en Nokia 8 Pro; met notch.

Nokia 9: vingerafdrukscanner onder scherm

Tijdens de afgelopen editie van het Mobile World Congress kregen we vier nieuwe smartphones te zien. De Nokia 9, waarover al lange tijd berichten rondgaan, zagen we nog niet in Barcelona. HMD Global werkt echter wel achter de schermen aan een nieuw flagship; de Nokia 9. Nieuwe informatie is nu opgedoken over het toestel. Volgens de berichten zal de Nokia 9 een vingerafdrukscanner onder het scherm krijgen. Dit betekent dat er geen aparte scanner in de behuizing te vinden zal zijn.

Nokia 9 render

Een door de bron als betrouwbaar geachte bron bevestigt dit bericht. Dezelfde bron bracht ook de informatie naar buiten over de Penta-lens camera waar Nokia aan zou werken. Ook zijn er concept-renders opgedoken. Deze zouden gemaakt zijn door een doorgaans vrij goed geïnformeerde bron uit China. We zien links op de foto de Nokia 9, en rechts de vermeende Nokia 8 Pro. Hier is te zien dat de Nokia 9 over een notch beschikt, een inham aan de bovenzijde van het scherm.

Nokia 9 Nokia 8 Pro concept

Wanneer we de toestellen precies kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk is dat pas na september. Voor die tijd ligt dus de nieuwe Nokia 8 Sirocco en de andere toestellen al even in de winkels.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel