Nokia MixRadio app geüpdatet met Material Design en animaties

Nokia kwam enkele maanden geleden met een interessante app: MixRadio. Met Nokia MixRadio kan je talloze afspeellijsten beluisteren met verschillende muziek, helemaal gratis. Vandaag is MixRadio voorzien van een update met een compleet vernieuwde interface met Material Design en nieuwe animaties.

Nokia MixRadio

Eind mei werd de muziek-app Nokia MixRadio uitgebracht voor Android. Deze applicatie maakt het mogelijk om zonder kosten gratis naar muziek te luisteren. Je kan hierbij niet een specifiek nummer selecteren, maar wel je eigen mix samenstellen met je favoriete artiesten. De app heeft daarnaast zelf ook een lange lijst met verschillende playlists die je nieuwe muziek-inspiratie geven. Vandaag is de app voorzien van een fijne update.

Nokia MixRadio
Links: oud – Rechts: nieuw

Wat bij het openen van de nieuwe versie direct opvalt is de Material Design-interface. Minder zwart, meer kleur en een uitschuif-menu aan de zijkant. Tevens zijn er in het menu de opties vinden om bijvoorbeeld een nieuwe mix te maken of de verschillende genres te bekijken. In de vernieuwde MixRadio-app zijn ook diverse nieuwe animaties toegevoegd, die de applicatie nog wat sfeervoller maken.

Nokia MixRadio
Links: oud – Rechts: nieuw

Net als bij de eerdere versie van MixRadio is het nog steeds mogelijk om afspeellijsten zonder kosten op te slaan op je toestel. Na dertig dagen worden deze weer automatisch verwijderd. Per afspeellijst kan je een track maximaal zes keer overslaan, daarna moet je wachten of een andere lijst afspelen. Dit hoeft niet echt een probleem te zijn, want de keuze aan afspeellijsten is groot.

Nokia MixRadio

Persoonlijk ben ik een enthousiaste gebruiker van MixRadio. Wil je zelf de muziek-app van Nokia proberen? Download MixRadio dan gratis via onderstaande button uit de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel